Hoppa till sidans innehåll

Information från If

20 MAJ 2018 11:47
Se information nedan om "Säker Hamn" från försäkringsbolaget If.
  • Uppdaterad: 20 MAJ 2018 11:52

 

Information om Säker Hamn från If

 

Tryggare hamn ger 25 % rabatt på båtförsäkring
Din hamn är en av If certiferad Säker Hamn tack vare att ni jobbar aktivt med att förebygga stöld och skador. Att arbeta för en tryggare hamn lönar sig – och därför ger vi också 25 % rabatt på våra båtförsäkringar. Läs mer om Säker Hamn och räkna pris med rabatt här.

Hos oss kan du välja mellan vår vanliga båtförsäkring eller den mer utökade Stor Båtförsäkring. Det är samma grundskydd i båda försäkringarna men med Stor Båtförsäkring får du ett extra skydd för båten och de ombord, t.ex. ingår ett extra maskinskydd för motorer yngre än 12 år och alla ombord har en olycksfallsförsäkring.

 

Du kan också få prisuppgift genom att ringa oss på 0771-655 655 eller mejlaThis is a mailto link. Har du redan din båt försäkrad hos oss? Meddela oss via telefon eller mejl så lägger vi in rabatten. Läs gärna mer om Säker Hamn här. 

Vänliga hälsningar
If

Arvid Böhm
Ansvarig för Säker Hamn

 

 

 

© If Skadeförsäkring AB (publ)

Skribent: Uwe Puls
Epost: Adressen Gömd

Säker hamn

 

If:s Säker Hamn certifiering är en trygghetscertifiering av svenska småbåtshamnar. Certifieringen ställer krav på skydd mot öppen sjö, kontroll över andrahandsuthyrning och bevakning för att minska stölderna.

Postadress:
Borstahusens SS - Segling
C/o Maria Ekstrand, Löpargatan 56 D
26145 Landskrona

Besöksadress:
Nedre gatan 63
26161 Landskrona

Kontakt:
Tel: +4641825768
E-post: This is a mailto link

Se all info