Hoppa till sidans innehåll

Mer konkreta regler och rutiner kring Corona!


Mer konkreta regler och rutiner kring Corona!
Efter det uppstått lite frågeställningar ang våra rutiner kring Corona samlades vi föräldrar efter träningen och satte lite mer konkreta riktlinjer och rutiner. Efter att utgått från FHM, Svenska seglarförbundets riktlinjer och diskussion bland föräldrarna så har vi tagit följande beslut kring hur vi ska förhålla oss och saker vi ska tänka på:
  • Vi håller våra samlingar utomhus till den mån det går och om vi är inomhus så ser vi till att hålla avstånd. Även avstånd utomhus såklart
  • Innan vi börjar rigga och förbereda ser alla till att tvätta händerna. Vi ställer fram en spann med varmt vatten och tvål i båthuset och ser till att göra detta tillsammans som rutin.
  • På söndagarna så fixar vi ingen gemensam mat, återkommer om onsdagarna.
  • Är ditt barn frisk och inte visar symptom så är det ok att komma (ganska självklart). Vid symtom stannar ditt barn såklart hemma.
  • Visar en förälder symptom så kan barnet fortfarande komma men föräldern stannar hemma. Den andra friska föräldern KAN komma men får bedöma hur lämpligt det är utfrån den andra förälderns symptom. Skulle symptomen vara väldigt allvarliga eller till och med att någon blir sjuk i Corona så ser vi att dessa avstår från träning helt till symptomen avtar eller man är frisk.
Det sista här kan kännas som en självklarhet och vi tror att ni alla förstår och respekterar pandemin för vad den är, samt att det handlar om att använda sitt sunda förnuft.

Säker hamn

 

If:s Säker Hamn certifiering är en trygghetscertifiering av svenska småbåtshamnar. Certifieringen ställer krav på skydd mot öppen sjö, kontroll över andrahandsuthyrning och bevakning för att minska stölderna.

Postadress:
Borstahusens SS - Segling
C/o Maria Ekstrand, Löpargatan 56 D
26145 Landskrona

Besöksadress:
Nedre gatan 63
26161 Landskrona

Kontakt:
Tel: +4641825768
E-post: info@borstahusens-ss...

Se all info