Hoppa till sidans innehåll

Seglarskolan 2021 startar efter skolavslutningen

07 MAJ 2021 00:01
Stort intresse för sommarsegelskolan. BSS sommarsegelskola startar som vanligt strax efter skolavslutningarna. I år har intresset varit extra stort för att lära sig grunderna i segling tillsammans med intruktörerna Tilde och Karolina
  • Skapad: 07 MAJ 2021 00:01

Sommarsegelskolan är en långvarig tradition i Bostahusens Segelsällskap och äger i år rum under veckorna 24 – 32, med uppehåll veckorna 27 och 28.

  • Nu är alla veckorna fulltecknade av seglingssugna barn, förutom några få platser under sista veckan den 9-13 augusti. Sen är det totalt fullbokat! Samtidigt är det massor av barn på väntelista, säger Björn Zetterström som är en av de ansvariga arrangörerna i klubben. Sånt här tryck jag aldrig varit med om under alla mina år i detta sammanhang, avslutar Björn.

Sommarsegelskolan är ofta starten på ett längre engagemang inom klubbens juniorverksamhet som fortsätter efter sommarsegelskolan, långt in på hösten.

  • Fantastiskt kul med ett stort intresse för sommarseglingen säger Åsa Svensson i BSS juniorkommitté. Flera barn från förra årets sommarsegling tog upp tampen i börja av april och har redan börjar segla igen. Vi förbereder oss nu för ett fortsatt stort intresse under sensommaren och hösten, när sommarseglingen gett mersmak. 

Mer information om segelskolan finns HÄR

Mer information om BSS jolleverksamhet finns HÄR

Skribent: Uwe Puls
E-post: Adressen Gömd

Säker hamn

 

If:s Säker Hamn certifiering är en trygghetscertifiering av svenska småbåtshamnar. Certifieringen ställer krav på skydd mot öppen sjö, kontroll över andrahandsuthyrning och bevakning för att minska stölderna.

Postadress:
Borstahusens SS - Segling
C/o Maria Ekstrand, Löpargatan 56 D
26145 Landskrona

Besöksadress:
Nedre gatan 63
26161 Landskrona

Kontakt:
Tel: +4641825768
E-post: info@borstahusens-ss...

Se all info