Hoppa till sidans innehåll

Info från Landskrona Stad

18 DEC 2020 21:58
  • Skapad: 18 DEC 2020 21:58

Till föreningar i Landskrona stad

Regeringen hade pressträff sent i eftermiddags och där kom beslutet att landets kommuner ska stänga alla icke nödvändiga verksamheter för att minska smittspridningen av covid-19. För Landskrona stad innebär det bland annat att bibliotek och träningsanläggningar stänger helt fram till den 24 januari. 

Smittspridningen är fortsatt hög i Sverige och regeringen har därför beslutat om ytterligare restriktioner. I dessa ingår bland annat ett beslut att landets kommuner ska stänga verksamheter som inte är nödvändiga, som badhus, museer, träningsanläggningar och bibliotek. 

I Landskrona är Karlslundsbadet, Landskrona museum och flera andra verksamheter inom kultur- och fritidssektorn stängda sedan tidigare. De kommunala träningsanläggningarna stängs nu helt, även för träning för barn och ungdomar. Träningsanläggningarna stängs omedelbart och är stängda till den 24 januari 2021. 

Staden uppmanar också alla privata träningsanläggningar i Landskrona att följa regeringens restriktioner. Både kommun och näringsliv behöver agera kraftfullt i den situation som råder.

– Vår inriktning har hela tiden varit att följa myndigheternas rekommendationer. Så gör vi även nu. Vi i Landskrona stad måste bidra på alla sätt vi kan för att förändra det allvarliga läge vi är i just nu, säger Carina Leffler, stadsdirektör i Landskrona stad. 

Läs mer om hur Landskrona stad följer regeringens beslut>>

Har ni några frågor vänligen kontakta Johan Thernström, tf. avdelningschef Idrott & fritid, This is a mailto link, 47 08 15.

 

Med vänlig hälsning
____________________________________________

Louise Jönsson
Kommunikatör

Teknik- och fritidsförvaltningen, Ekonomi/Administration
Landskrona stad
Telefon 0418 –  47 30 13
landskrona.se

 

För information om hur Landskrona stad behandlar personuppgifter se
www.landskrona.se/personuppgifter

 

Skribent: Uwe Puls
E-post: Adressen Gömd

Säker hamn

 

If:s Säker Hamn certifiering är en trygghetscertifiering av svenska småbåtshamnar. Certifieringen ställer krav på skydd mot öppen sjö, kontroll över andrahandsuthyrning och bevakning för att minska stölderna.

Postadress:
Borstahusens SS - Segling
C/o Maria Ekstrand, Löpargatan 56 D
26145 Landskrona

Besöksadress:
Nedre gatan 63
26161 Landskrona

Kontakt:
Tel: +4641825768
E-post: info@borstahusens-ss...

Se all info