Hoppa till sidans innehåll

Kappsegling och fest!

31 AUG 2017 21:37
Lördagen den 16 september blir det kappseglingsfinal för den här säsongen, detta firar vi med sensommarfest på kvällen samma dag.
  • Uppdaterad: 21 SEP 2017 16:56

Höstpokalen Familjesegling

På morgonen den 16 september samlas vi på Hamnplanen eller i Båthuset kl 08.45 för frukost och enkel genomgång av seglingarna. Höstpokalen är en kappsegling med 2 delseglingar på torsdagsseglingsbanan:  start kl 10.00 och 13.00. 

Seglingarna delas upp så det passar alla som vill segla: Jolleklass, Familjesegling för kölbåtar och en klass för de som vill kappsegla med sin kölbåt.  Vill man följa med och gasta på en båt brukar det gå bra då det alltid finns plats för några till i båtarna! 

Höstpokalen med Torsdagsseglingens Final

Finalen på Torsdagsseglingarna med Höspokalen som är en fristående segling med chans att ta säsongens sista pokal.  Eller varför inte ta med familjen och några vänner och segla familjeseglingen och festa tillsammans på kvällen!

Sensommarfest

Lördagen den 16 september samlas vi:  medlemmar, gamla och ungar sjöbusar, juniorer, kajseglare, kappseglare och ni som bara följer med någon annan ibland till en Sensommarfest.   Under dagen blir det informell grill kl 11.30 med snack om sommarens bravader i sjö och på kaj. Kanske dricker man upp den sista danska flaskölen?   På kvällen samlas vi kl 18.00 hos Landskrona Segelsällskap på Seglarpaviljongens balkong under vattentornet, (dvs den stora parasollen), till ett glas bubbel och en trevlig festmåltid tillsammans!  Kvällen bjuder även på prisutdelning för Höstpokalen,  Torsdagsseglingarna och Aulin Ocean Race.  

Kostnad 240 kr för seglarbuffén inkl. tillräckligt att dricka till.
Vill man vara alkoholfri är kostnaden 200 kr, för juniorer 100 kr.
Betala till Swish nr. 1232220572, Borstahusens Segelsällskap,
ange: "Torsdagssegling".

Meny: Medelhavsbuffé 
Grillspett 
Mousaka alt vegetarisk variant
Grekiska biffar i salsasås
Grekisk sallad 
Citronmarinerade klyftpotatis
Tzatziki 
Oliver 
Pitabröd 
Kaffe/Chokladkaka 
Anmälan till denna adress, This is a mailto link.

Ange namn och antal personer. Senast måndagen den 11 september vill veta om du kan komma. Först till kvarn, begränsat antal platser!

Skribent: Uwe Puls
Epost: Adressen Gömd

Säker hamn

 

If:s Säker Hamn certifiering är en trygghetscertifiering av svenska småbåtshamnar. Certifieringen ställer krav på skydd mot öppen sjö, kontroll över andrahandsuthyrning och bevakning för att minska stölderna.

Postadress:
Borstahusens SS - Segling
C/o Maria Ekstrand, Löpargatan 56 D
26145 Landskrona

Besöksadress:
Nedre gatan 63
26161 Landskrona

Kontakt:
Tel: +4641825768
E-post: info@borstahusens-ss...

Se all info