Hoppa till sidans innehåll
Foto: BSS Vimpel cmyk

Årsmöte för BSS 26 mars 2020: FLYTTAS FRAM!

31 JAN 2020 22:50
Borstahusens Segelsällskaps styrelse finner att årsmötet under rådande omständigheter behöver flyttas fram.
  • Uppdaterad: 31 JAN 2020 22:50

Borstahusens Segelsällskaps styrelse finner att årsmötet under rådande omständigheter och enligt offentliga rekommendationer inte kan genomföras för tillfället.
Formellt ska årsmötet hållas under mars månad. De som upprättade stadgarna, lika lite som vi nu drabbade, förutsåg en pandemi. Vi måste därför betrakta situationen som en force majeure och hantera den efter bästa förmåga.
Praktiskt betyder detta att nuvarande styrelse sitter kvar tills dess att det anses rimligt säkert att hålla ett årsmöte. När de offentliga restriktionerna börjar släppas kommer vi att på nytt kalla till årsmötet.
Ingen kan i dagsläget förutsäga hur långvarig eller omfattande den uppkomna situationen blir. Det talas om olika scenarier, alltifrån från veckor till månader och uppåt. Sannolikheten för att restriktionerna skull kunna lättas inom de närmaste veckorna verkar låg.
Under sommarmånaderna är, förhoppningsvis, de flesta ute på sjön. Realistiskt, och optimistiskt, hamnar vi då under hösten. Skulle det bli tidigare till slutet på våren så blir vi glada för det. Det enda vi vet är att vi inte vet och att vi hoppas att utvecklingen blir bättre än det finns anledning att tro.
Styrelsen återkommer med mer information så fort vi vet mer och kan ta nya beslut.
Ekonomiska årsberätteleser kommer att publiceras på hemsidan även om årsmötet skjuts upp.
Skribent: Uwe Puls
E-post: Adressen Gömd

Säker hamn

 

If:s Säker Hamn certifiering är en trygghetscertifiering av svenska småbåtshamnar. Certifieringen ställer krav på skydd mot öppen sjö, kontroll över andrahandsuthyrning och bevakning för att minska stölderna.

Postadress:
Borstahusens SS - Segling
C/o Maria Ekstrand, Löpargatan 56 D
26145 Landskrona

Besöksadress:
Nedre gatan 63
26161 Landskrona

Kontakt:
Tel: +4641825768
E-post: info@borstahusens-ss...

Se all info