Hoppa till sidans innehåll

JSM pågår i Lomma

14 AUG 2021 11:04
Ta chansen att träffa en OS-medaljör. 300 ungdomar finns på plats för att tävla om JSM-medaljer.
  • Uppdaterad: 14 AUG 2021 11:04

Två OS-silver till svensk segling - en fantastisk prestation & möjlighet
Under några magiska veckor har vi fått följa våra OS-uttagna seglare och uppleva fantastiska dagar och starka ögonblick när svensk segling tog hem två OS-silver. Det var med stor respekt och beundran för hela SWE Sailing Team som jag för en knapp vecka sedan lämnade Tokyo. Tack Josefin, Anton och
Fredrik för magiska och spännande medaljfinaler där ni presterade ”ert livs race”. Tack till hela SWE Sailing Team för att ni gav allt ni hade på vattnen utanför Enoshima. Tack till alla grymma coacher som fanns vid seglarnas sida. Och till sist mitt varmaste tack till vår förbundskapten Magnus Grävare med hela supportteamet runt våra seglare. Som en klippa har du stått stadigt trots att förutsättningarna inför OS har varit allt annat än lätta. Du har lagt ner din själ för att skapa de bästa tänkbara förutsättningar för de magiska prestationer vi bjudits på.
Vi vill bli fler seglare och den svenska OS-prestationen i Tokyo har verkligen bidragit till att flytta fram ställningarna för vår idrott. Två OS-silver så klart men också tack vare den laganda, glädje och kärlek till vår idrott som seglarna har kommunicerat i media. Svensk segling står stark och förhoppningsvis har det tänts nya OS drömmar hos våra seglande ungdomar. Drygt 300 av dem är nu på plats för att tävla om JSM-medaljer i Lomma. Du är varmt välkommen att titta förbi och följa våra juniorseglare på land och på vattnet men också att möta vårt OS-lag och våra OS-medaljörer på plats. Vi ses!

Varma hälsningar,
Marit Björling Duell
Förbundsdirektör/sportchef
All info om JSM finns här:
https://www.svensksegling.se/SSFtavlingar/JuniorSM/tavlingsinfo/
Skribent: Uwe Puls
E-post: Adressen Gömd

Säker hamn

 

If:s Säker Hamn certifiering är en trygghetscertifiering av svenska småbåtshamnar. Certifieringen ställer krav på skydd mot öppen sjö, kontroll över andrahandsuthyrning och bevakning för att minska stölderna.

Postadress:
Borstahusens SS - Segling
C/o Maria Ekstrand, Löpargatan 56 D
26145 Landskrona

Besöksadress:
Nedre gatan 63
26161 Landskrona

Kontakt:
Tel: +4641825768
E-post: info@borstahusens-ss...

Se all info