Hoppa till sidans innehåll

Kurser, Segling, junior


Våra kurser

Borstahusens seglarskola har kurser som passar alla; från nybörjare till avancerad segling - junior som vuxen. Man börjar som nybörjare, där man lär sig grundläggande kunskaper.

 

Vår nybörjarkurs är första steget där eleverna lär sig de grundläggande områdena inom segling. Det är en mycket praktiskt kurs med mycket tid ute på vattnet. Det är en heldagskurs som erbjuds under en vecka. 

 

Fortsättningskurs är en grupp för de elver som tidigare gått nybörjarkurs. Där utvecklar eleverna sina kunskaper i segling och lär sig hantera alla olika väderförhållanden och segelsätt korrekt. Vi utvecklar deras kunskaper i bland annat väjningsregler, anvläsning av väder och teori. Det är en heldagskurs som erbjuds under en vecka. 

 

Vår Kappseglingsgrupp är för de elever som vill prova på att vill tävla och delta i de kappseglingar för nybörjare som arrangeras runt om i Sverige. Eleven ska ha god erfarenhet av segling och kunna hantera båten på hav och land självständigt. Med ledning av lärare läggs träningspassen upp för att träna på de olika moment som ingår i en kappsegling. Detta är en heldagskurs som anordnas några veckor under sommaren.

 

Uppdaterad: 04 MAR 2018 23:14 Skribent: webmaster

Säker hamn

 

If:s Säker Hamn certifiering är en trygghetscertifiering av svenska småbåtshamnar. Certifieringen ställer krav på skydd mot öppen sjö, kontroll över andrahandsuthyrning och bevakning för att minska stölderna.

Postadress:
Borstahusens SS - Segling
C/o Maria Ekstrand, Löpargatan 56 D
26145 Landskrona

Besöksadress:
Nedre gatan 63
26161 Landskrona

Kontakt:
Tel: +4641825768
E-post: info@borstahusens-ss...

Se all info