Program 2023

Jollesegling under hösten 2023

Nu startar vi upp höstterminen i BSS Juniorverksamhet

Nästa söndag, den 27 augusti, börjar BSS juniorer sin hösttermin med Söndagsseglingar.

Söndagar klockan 13 - 15
Vi seglar mellan klockan 13 och 15, med reservation för att sluttiden är lite flexibel eftersom vi givetvis måste ta hänsyn till väder och vind.

Vi seglar under ledning av vår instruktör Lova Billström och assisterande tränare som har Optimister, 2Kronor och C55or till sitt förfogande beroende på dagens träningsmoment och väderförhållanden. Som vanligt följer minst en ribbåt hela träningen för både instruktioner och säkerhet.

Förkunskaper
För att vara med på Söndagsseglingarna ska man ha gått minst en veckas Sommarsegelskola i BSS regi, eller liknande likvärdig klubb och träning.

Vi håller på till slutet av september – oktober
Söndagsseglingen fortsätter så länge vädret och vattentemperaturen tillåter. Normalt är detta till slutet av september, eller till och med början av oktober.

Vinteraktiviteter
I år kommer vi att lägga lite mer kraft bakom klubbens vinteraktiviteter.
Även om vi då inte kan segla så finns det en massa roliga aktiviteter man kan syssla med, med koppling till segling, hav och natur. Vi återkommer med ett lite mer detaljerat höstprogram i början av september.

Följ oss på Facebook
Du kan också följa verksamheten i Jolleseglarnas Facebookgrupp.

Frågor
Har du några frågor om Söndagsseglingarna är du alltid välkommen att höra av dig till Fredrik Erlandsson, fredrik.erlandsson123@gmail.com.

Jollekommittén